A klíma helyes üzemeltetése

Szegedi klíma beszereléssel foglalkozó vállalatként sokszor tapasztaljuk, hogy a berendezés működtetése gyakran helytelenül történik. Ebből aztán olyan problémák alakulnak ki, melyek a helyes légkondi használat által elkerülhetőek lennének.

Szegedi klíma beszereléssel foglalkozó vállalatként sokszor tapasztaljuk, hogy a berendezés működtetése gyakran helytelenül történik. Ebből aztán olyan problémák alakulnak ki, melyek a helyes légkondi használat által elkerülhetőek lennének. A szegedi klíma felhasználók sokszor hívnak fel bennünket olyan panaszokkal, mint például a gyengén hűtő klíma szindróma. Ha a légkondi erőtlenül és gyengén hűt, az valóban jelezheti a készülék egyes részeinek meghibásodását. Viszont sok esetben egyszerűen csak a klíma túlhajszolásáról van szó. Ez főként olyankor jelentkezik, amikor a külső hőmérséklet az egekbe szökik, ezért mi odabent egyre lejjebb vesszük a hőfokot. Ilyenkor egy idő után a klíma eléri teljesítőképessége maximumát. A gépezet túlerőltetése később bizonyos alkatrészek meghibásodásához vezethet.
A szegedi klíma használó ügyfeleink jellemzően hálás pillantásokat vetnek ránk, miközben a helyes légkondi üzemeltetésről tájékoztatjuk őket.

 

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én