Az autó gyári biztonságán túlmutatva

Egy vadonatúj gépkocsi megvásárlásakor több védelmi funkciót is kapunk, amely arra hivatott, hogy megvédjen bennünket a helyzetek többségében. De vajon ezek mennyire hatékonyak, mire elegek?

Egy vadonatúj gépkocsi megvásárlásakor több védelmi funkciót is kapunk, amely arra hivatott, hogy megvédjen bennünket a helyzetek többségében. De vajon ezek mennyire hatékonyak, mire elegek? Az ajtózár, az autóriasztó, az ujjlenyomatellenőrzéses indítás mind-mind kiváló funkció, azonban messze nem tökéletesek. Némelyiket közülük könnyebb, némelyiket nehezebb feltörni.
Az ajtózár nehézségi szint a mai rafinált tolvajoknak szinte ma már gyerekjáték. Az elektronikai rendszereket is egyre ügyesebben játszák ki a fejlettebb eszközökkel. A tapasztalt törvényen kívüliek ezeket a műveleteket néhány pillanat alatt, a legnagyobb némaságban elvégzik.
Itt jön képbe a váltózár! A váltózár beszerelést cégünk több tucat szervízben végzi. A kizárólagosan mechanikai működése kőkemény biztonságot ígér. Nem állítjuk, hogy lehetetlen, de több óra és óriási hanghatás ellenében tudják csupán elkötni az autóját, ha váltózárral védett. Lépjen Ön először, előzze meg a tolvajokat váltózárral. A váltózár már tág körökben ismert, ezért az ezzel ellátott járműveket egyszerűen el is kerülik az autótolvajok.  

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én