Panelek - az előszigetelt légcsatorna rendszer lelke

A PIR panel és ALP panel olyan előszigetelt légcsatorna rendszerek összeállítását teszik lehetővé, melyek számos előnnyel rendelkeznek. A PIR panel és ALP panel először is alacsony hővezető képességet nyújt a struktúrának.

A PIR panel és ALP panel olyan előszigetelt légcsatorna rendszerek összeállítását teszik lehetővé, melyek számos előnnyel rendelkeznek. A PIR panel és ALP panel először is alacsony hővezető képességet nyújt a struktúrának. Ezenkívül biztosítják még az egészen sekély légszivárgást is. S ha mindez még nem lenne elég, ezek a panelek rendkívül alacsony súllyal büszkélkedhetnek. Ez nem csak a felszerelésüket könnyíti meg, hanem az egész szisztéma kialakítását olcsóbbá és gazdaságosabbá teszi.

Még több adat az ALP panelekről

Az előszigetelt légcsatorna egyik legfontosabb tartozéka a panel. Amennyiben konkrétan az ALP panelről van szó, akkor elmondhatjuk, hogy ez a fajta panel nagyon előnyös helyzetbe hozza az előszigetelt légcsatornákat. Első sorban azért, mert gyártása környezetbarát technológiával történik, ezért teljes mértékben megfelel, mint a hazai, mint a nemzetközi környezetvédelmi előírásoknak. Továbbá tökéletes párazárással rendelkezik, gombásodás mentes és rendkívül ellenálló a környezeti hatásokkal szemben.