3+1 indok a dekorfólia mellett

Napjainkban számos méretű, színű, mintájú prémium minőségű dekorfólia elérhető, így kézenfekvő megoldást nyújtanak helyiségek hangulatának javítására, brand erősítésére, belátás elleni védelemre és reklámra.

A dekorfóliázás során egy előre kiválasztott mintájú, formájú kivágott vagy nyomtatott fólia kerül felhelyezésre a kívánt felületre. Napjainkban rengeteg féle dekorfólia közül lehet választani, ami lehet egy egyszerű vagy összetett alakzat vagy szerepelhet rajta egy kép. A felhelyezett fólia mérete, típusa a megrendelő igényeinek megfelelően változik.

A mai cikkben 3 + 1 indokot mutatunk be a dekorfóliázás mellett ,melyek a következők:

  •      Helyiség hangulatának javítása
  •      Brand erősítése
  •      Belátás elleni védelem
  •      Reklám lehetőség

Helyiségek hangulatának javítása

Az egyik legfontosabb indok helyiségek dekorfóliázása mellett, hogy jelentősen javítják az irodák, illetve az egyéb belső terek hangulatát, főleg ott, ahol sok az üvegfelület.  Egy kellemes hangulatú irodában pedig szívesebben dolgoznak az emberek.

Mivel ma már hatalmas dekorfólia választék áll rendelkezésre, így bármilyen formájú és színű fóliát lehet telepíteni. Érdemes olyan vállalkozást vagy céget felkérni, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek, így tudnak segíteni a megfelelő fólia kiválasztásában.

Brand erősítése

Egy jól kiválasztott dekorfólia erősíti az ügyfelek cégbe illetve vállalkozásba vetett bizalmát, hiszen egy erős brand akkor épül ki, ha maga a márka, brand folyamatosan a célközönség szeme előtt van. Erre pedig remek lehetőséget nyújt egy dekorfólia telepítése az irodába vagy céges autóra. Egy utazási iroda esetében például telepíthető egy Földgömb mintájú dekorfólia, ahol jelölve vannak azok a helyek, ahova utazásokat szerveznek.

A példában a fólia tovább erősíti az ügyfelek cégbe, vállalkozásba vetett bizalmát.

Belátás elleni védelem

A mai irodaházak többségében rengeteg az üvegfelület. Így főképp irodaházakban igen kellemes tud lenni,ha közvetlenül az egyes irodákba közvetlenül nem lehet belátni, de mégis az üvegfelületek átengedik a fényt. Ilyen esetekben érdemes a dekorfóliát választani, mivel a dekorfóliázás egy olcsó és egyszerű megoldást nyújt.  A belátás elleni védelem mellett pedig dekorációként is tökéletesek.

Reklám lehetőség

A dekorfóliákat a legtöbbször valamilyen reklám céljából szokták telepíteni. Igen egyszerű és olcsó reklámlehetőség, hiszen számos típusú fólia elérhető, így sokféle megvalósítási lehetőséget ad. Mivel könnyű telepíteni, így akár szezonálisan is cserélhetőek például az üzlet aktuális kínálatának, leárazásainak megfelelően. Természetesen egy üzlethelyiségen kívül is telepíthető dekorfólia reklám céljából például céges autóra. 

Összegzés

A dekorfóliázás számos helyen és módon megvalósítható az igényeknek megfelelően. A  dekorfólia maga, mivel szinte bármilyen formában, méretben és színben elérhető, ezért széleskörűen, kreatívan felhasználható.