Eladó lakóautók nagy választéka

Ha egy család évről-évre, nyaralásról-nyaralásra favorizálja a lakóautóval történő kirándulást, akkor náluk gyakran felmerül a lakóautó vásárlás alternatívája. Ezért mi, a lakóautózás szerelmesei számára nem csak bérelhető, de meg is vásárolható járműveket is kínálunk. Az új gazdára váró, eladó lakóautók választékában kisebb és nagyobb családok egyaránt megtalálhatják a négy keréken guruló, alkalmi otthonukat.

Eladó lakóautók nagy választéka

Ha egy család évről-évre, nyaralásról-nyaralásra favorizálja a lakóautóval történő kirándulást, akkor náluk gyakran felmerül a lakóautó vásárlás alternatívája. Ezért mi, a lakóautózás szerelmesei számára nem csak bérelhető, de meg is vásárolható járműveket is kínálunk. Az új gazdára váró, eladó lakóautók választékában kisebb és nagyobb családok egyaránt megtalálhatják a négy keréken guruló, alkalmi otthonukat.
A járműlistánk jelenleg is tíz különféle lakóautó modellt tartalmaz:

  • FIAT Giottiline T45 2020,
  • RAPIDO 856F 2020,
  • RAPIDO 896 F 2020,
  • ADRIA CORAL XL 670 SL FULL EXTRA 2018,
  • LMC Breezer A 664,
  • ADRIA CORAL XL 670 SL FULL EXTRA,
  • ADRIA Matrix 670 SP 2019,
  • CARADO A 464 2019,
  • LMC A 664 2018,
  • HOBBY Siesta De Luxe A70 GM.


A felsorolt gépjárművek között alkóvos lakóautók és integrált lakóautók, azaz lakóbuszok is találhatóak.

Az eladó lakóautókra vonatkozó minden további információ részletesen megtalálható weboldalunkon, a „lakóautó eladás” menüpont alatt. Amennyiben fel szeretné velünk venni a kapcsolatot, hívjon minket bátran a +36-20-2-428-824 -es telefonszámon. Vagy írja meg nekünk kérdéseit e-mailben, az
info@premiumlakoauto.hu e-mail-címre.

 

A lakóautók a mindenünk

Amennyiben lakóautó kölcsönzés, lakóautó vásárlás után érdeklődik, a legjobb helyen találja most magát. Cégünk egy apró kis vállalkozásból indult, ahol mindennek az alapja a lakóautó iránti szeretet volt. És szeretet a mai napig. Egy vállalkozás, ahol a cél az, hogy mindenkinek megadathasson a lehetőség, hogy lakóautó vásárlást bonyolítson le.

Amennyiben lakóautó kölcsönzés, lakóautó vásárlás után érdeklődik, a legjobb helyen találja most magát. Cégünk egy apró kis vállalkozásból indult, ahol mindennek az alapja a lakóautó iránti szeretet volt. És szeretet a mai napig. Egy vállalkozás, ahol a cél az, hogy mindenkinek megadathasson a lehetőség, hogy lakóautó vásárlást bonyolítson le. Ez csak úgy adatik meg, ha a lakókocsikat olcsón tudjuk kínálni, erre nagyon odafigyelünk.

A történetünk legelején összesen kettő lakóbuszt kínáltunk, úgy bérlésre úgy megvásárlásra. A filozófiánk az volt, hogy ne nőjünk hozzá egyik darabhoz sem túlzottan, inkább cseréljük folyamatosan frissebb, modernebb, jobb modellekre. Jelenleg azért is áll a több tíz tagból álló lakóautó flottánk csupán 1-3 éves darabokból. Természetesen a kezdetektől számolva, jó sok év lepörgött, a legnagyobb örömünkre gyorsan, élvezet közben. Nem tűnt munkának az, hogy újabb modellek után nézzünk, a régiket alapos tisztítás alá vessük, fertőtlenítsük, csinosítgassuk. Természetesen valamennyi modellt mi magunk is kipróbáltuk és sok helyre utaztunk. Ebből a tapasztalatból idővel egy újabb szolgáltatást indítottunk, az útiterv megtervezést. Itt saját tapasztalatainkat osztjuk meg az újonc lakóautósokkal. Bár elsőre talán ajánlott a lakóautó kölcsönzés, de idővel egy saját lakóautó vásárlás hihetetlen lehetőségeket nyithat meg előttünk.