GENIE GS 3246 ollós emelő

Egy elektromos ollós emelő bérlés a cél? Jó helyen jár! Legyen szó elektromos, vagy belsőégésű ollós emelőkről mi kiszolgáljuk Önt. A Genie gs 3246 az előbbi besorolásba tartozik. Mit kell tudnunk erről a munkagépről, vajon kielégíti az Ön által meghatározott kritériumot?

Egy elektromos ollós emelő bérlés a cél? Jó helyen jár! Legyen szó elektromos, vagy belsőégésű ollós emelőkről mi kiszolgáljuk Önt. A Genie gs 3246 az előbbi besorolásba tartozik. Mit kell tudnunk erről a munkagépről, vajon kielégíti az Ön által meghatározott kritériumot? Lássuk.
A Genie gs 3246 munkamagassága 11.75 méter. Ezen a magasságon 3.18 m hosszú és 1.15 méter széles kiterjesztett platformon közlekedhetünk elvégezve dolgunkat. Ez a hosszúság teret nyit ahhoz, hogy két ember egyidejűleg munkálkodjon az emelőn. De eközben vegyük figyelembe, hogy a Genie gs 3246 maximális emelési kapacitása 318.00 kilogramm. Tehát a két normál testsúly mellett kellő szerszámot is felvihetünk magunkkal.

Genie GS 3268 RT 4x4 Diesel – Beceneve: Monstrum

Ha lehet olyat mondani, hogy csúcskategória, amikor ollós emelő bérlésről írok, akkor eljött a végső ideje, hiszen a Genie GS 3268 RT egy ízig-vérig felső szegmensebe szánt gépezet. Az alátámasztást kezdném a 4x4, 49 LE diesel motoros meghajtással, ami bármilyen terepen átküzdi magát, az offroad gumik is ennek biztosításáért vannak felszerelve. Továbbá nem kevesebb mint 11.75 méter munkamagassággal büszkélkedhet, ahol 3.61 m hosszon (alaphelyzetben 2.51 m) és 1.55 m szélességen biztosít helyet a munkára. Ha e modell mellett voksol ollós emelő bérlésnél, akkor 454.00 kg maximális súlyt pakolhat fel rá.

Az ollós emelők segítenek Önnek

  •        Egy adott munkára szánt idő lefaragásában. Amikor ollós emelő bérlésre készülünk, akkor lényegében energiát és időt szeretnénk spórolni. Az ollós emelők leegyszerűsítik a munkafolyamatot, így kevesebb energia befektetéssel, gyorsabban végzünk.
  •        A biztonság növelésében. Ollós emelő bérlése, és máris Isten veled-et mondhatunk a homlokzati állványoknak. Ezzel kikerülünk számtalan rizikófaktort, ami az állványokon való fel-alá mászkálásból ered. Egy állványunk lesz, melyet korlát kerít körbe.
  •        A precízebb munka kivitelezésében. Az ollós emelők magassága teljesen személyre szabható, így bármilyen helyzetben, kényelmes munkapózt veszünk fel. Ezzel biztosítsuk saját magunknak/munkásainknak a tökéletes körülményeket a precíz munkához.

Ollós emelőgépek hatékonysága

Az ollós emelőgépek jeligéje lehet; gyorsan és biztonságosan. Hiszen mindkettő tulajdonságban kimagasló mértékben felülmúlja a homlokzati állványokat.

Az ollós emelőgépek jeligéje lehet; gyorsan és biztonságosan. Hiszen mindkettő tulajdonságban kimagasló mértékben felülmúlja a homlokzati állványokat. Az ollós emelők függőleges mozgásra képesek, a munkafelület elvégzésére az emelő előtti és feletti kartávolságig nyújt lehetőséget. Valamennyi ollós emelőhöz hozzátartozik a kosártoldat, mellyel kiszélesíthetjük a platform hosszát, így akár több emberes munkaterületet teremthetünk, a gyorsabb munkavégzés érdekében. De itt még nincs vége a sornak, az összes ollós emelő önjáró, így felemelt állapotban is tud haladni, még tovább növelve a hatékonyságot.