Mire számítsunk egy váltózár beszereléstől?

A váltózár beszerelés sokszor elsőre drágának tűnik, olykor talán macerásnak is. Ezek a gondolatok gyorsan szerte foszlanak, ha végig olvassa ezt a cikket. De vajon miért téves olykor egy-egy teória a szakmánkkal kapcsolatban?

 

A váltózár beszerelés sokszor elsőre drágának tűnik, olykor talán macerásnak is. Ezek a gondolatok gyorsan szerte foszlanak, ha végig olvassa ezt a cikket. De vajon miért téves olykor egy-egy teória a szakmánkkal kapcsolatban? Azért, mert nem követték az emberek a váltózár és a váltózár beszerelés fejlődését.

Kezdjük azzal, hogy immár, ha nem akarnak, nem muszáj elhajtani a járgányukat szervízbe… otthagyni, majd visszamenni valamikor, akár 1-2-3 napon belül. Eközben pedig megoldani a fuvarokat. Ma már nem kell a Mohamednek a hegyhez vándorolni, hiszen a hegy megy el hozzá. Házhoz vagy más kijelölt helyszínre is kijövünk elvégezni a váltózár beszerelést. Így akár még Ön munkán van, mi beépítsük a váltózárt, amely átlagban 2 órát vesz igénybe. Természetesen ez a gyors váltózár beszerelés időtartam akkor is érvényes, ha a szervízünkbe hozzá járművét, tehát meg is várhatja, akár nálunk is még kész nem lesz. A váltózár beszerelés mára már egy roppant gyors és egyszerű folyamat, mely hosszú távú biztonságot nyújt a használójának.

Ajánló
Kommentek
  1. Én