Neked milyen laptopra van szükséged? Segítünk a választásban

Amennyiben nem vagy túlságosan jártas a használt laptop témakörben és nem tudod pontosan milyen gépre is van szükséged, úgy most megpróbálunk célravezető tanácsokkal ellátni. Kezdjük egy alap kérdéssel és mai témánk fővonalával: mit fogsz rajta csinálni?

Amennyiben nem vagy túlságosan jártas a használt laptop témakörben és nem tudod pontosan milyen gépre is van szükséged, úgy most megpróbálunk célravezető tanácsokkal ellátni.
Kezdjük egy alap kérdéssel és mai témánk fővonalával: mit fogsz rajta csinálni?
Tartalomfogyasztásra szeretnéd használni, azaz videókat néznél, neteznél, beszélgetnél az ismerőseiddel esetleg nagyon alap játékokat futtatnál az új használt laptopodon? Akkor elég lesz egy erősebb i3-as vagy egy gyengébb i5-ös processzor is. Ramból már megteszi a 4 GB is, de 8 GB-al hosszabb távon is nyugodt maradsz. A cégünk által kínált használt laptopok kijelzője rendre kiválók, ezért erre nem is kell külön figyelmet szentelj. Remélem segítettem a „milyen használt laptopot vegyek” kérdésben. Következő cikkünkben tovább haladunk és megnézzük, hogy a fentebb pozícionált, más felhasználási területekre milyen laptopok szükségesek.

Ajánló
Kommentek
  1. Én