Hővisszanyerős szellőztető -télen, nyáron egyaránt

A hővisszanyerős szellőztető rendszer egyik legfontosabb része a hőcserélő. De mi is ez pontosan? A hőcserélő egy olyan készülék, melyben a magasabb hőmérsékletű levegő a hőjének átadásával melegíti fel az alacsonyabb hőmérsékletű ájert.

A hővisszanyerős szellőztető rendszer egyik legfontosabb része a hőcserélő. De mi is ez pontosan?
A hőcserélő egy olyan készülék, melyben a magasabb hőmérsékletű levegő a hőjének átadásával melegíti fel az alacsonyabb hőmérsékletű ájert. Mindezt úgy, hogy a hőcserélőben áramló, különböző hőmérsékletű közegek nem keverednek egymással.
A kintről beérkező friss, de hideg levegő a berendezésen áthaladva felmelegszik, nagyjából szobahőmérsékletűvé válik. Miközben ez lezajlik, vele párhuzamosan az elszívott elhasznált levegő lehűl, majd kidobásra kerül. Télen így fűthető fel a lakás a hővisszanyerős szellőztető rendszernek köszönhetően. De mi történik nyáron, amikor hűteni szeretnénk a helyiségeket? A rendszer azt is megoldja. Ilyenkor a beltéri levegő visszahűtése által fog megvalósulni a kintről érkező meleg levegő lehűtése.

 

Számos ollós emelő, nagy választék

Cégünknél jelenleg több mint 10 ollós emelő bérlése aktuális, azonban ez a szám folyamatosan nő. Erre két ok van: Színesebb felhasználási körök lefedése Folyamatos feltöltött raktárkészlet

Cégünknél jelenleg több mint 10 ollós emelő bérlése aktuális, azonban ez a szám folyamatosan nő. Erre két ok van:

  •       Színesebb felhasználási körök lefedése
  •       Folyamatos feltöltött raktárkészlet

Az első indokot a tapasztalat és az igények szülték. Számtalanszor történt meg az, hogy szélsőséges esetek miatt fordultak hozzánk, fordultak az ollós emelő bérlés felé. Hogy minden megkeresésnek eleget tegyünk, kibővítettük a modellek listáját.
Ezen túl a második ok is kifejezetten fontos, mindig készenlétben kell álljon egy-egy jármű a parkolónkban. Így egy modellből több darabot is bekészítettünk, hogy mindig kiszolgálhassuk az ollós emelő bérlésre vágyókat

Előkészületek a kerámia bevonat felvitelére

A kerámia bevonat autóra történő felvitele mindenképpen szakértői tudást igényel. A folyamat olykor akár néhány napot is igénybe vehet, az autó állapotától függően. A művelet egy sima autómosással veszi kezdetét.

A kerámia bevonat autóra történő felvitele mindenképpen szakértői tudást igényel. A folyamat olykor akár néhány napot is igénybe vehet, az autó állapotától függően.
A művelet egy sima autómosással veszi kezdetét. Ezután, speciális mosószerek és törlőkendők használatával, a jármű több órán át tartó, aprólékos tisztítása következik. A kerámia bevonat nagyon érzékeny, ezért az immár patyolattiszta autó lakkrétege különösen alapos bánásmódot igényel. Itt jön a képbe a lakktisztító gyurma. Ez eltávolítja a felületi egyenetlenséget okozó szennyeződéseket (pl. ipari szennyeződések, fáról csöpögő nedvek, festék túlfújások, kátrány, gyanta, méh piszok). Ezután a fényezés korrekció következik. Általa minden apró karcolás eltűnik az autóról. Itt még mindig nincs vége a tisztításnak, hiszen a fényezést még egyszer át kell vizsgálni, speciális lámpákkal. Közben szükséges az autót alkoholos zsíroldóval, még legalább kétszer áttörölni.
A felsorolt lépések mind a kerámia bevonat felvitelére készítik elő az autót. Csak miután mindezzel megvagyunk, akkor jöhet a különleges réteg felkenése.

A hatékony autómentés olcsón kivitelezve

Vállalkozásunk egyik fő erénye más konkurens cégekkel szemben, hogy mi az autómentést olcsón végezzük el! Nem kell túl bonyolítani a dolgokat. Hallgassunk az egyértelmű számokra. Amikor lerobban az autója egy nem várt helyen, egy még inkább nem várt időben, az első, hogy beírjuk „autómentés olcsón”.

Vállalkozásunk egyik fő erénye más konkurens cégekkel szemben, hogy mi az autómentést olcsón végezzük el! Nem kell túl bonyolítani a dolgokat. Hallgassunk az egyértelmű számokra.

Amikor lerobban az autója egy nem várt helyen, egy még inkább nem várt időben, az első, hogy beírjuk „autómentés olcsón”. Vagy valamely más ragozását az autómentésnek. Ilyenkor a Google jó barátunk a szemünk elé varázsol több ezer, vagy akár tízezer találatot az autómentés olcsón kulcsszóra. Íratlan szabály, hogy ilyenkor az első, esetleg másodikra kattintva, úgy érezzük meg is találtuk a számunkra ideális weboldalt.
Azonban mindenképp ajánlatos összehasonlítást végezni! A 024automento.hu weboldalon áttekinthetően felvan tüntetve az árazás. Amely weboldalakon nincs még csak egy kiindulópont sem erre utalva, az nem véletlen. Lehet, hogy sokkal drágábbak, mint mások. Ezért ezt titkolják addig a pillanatig még nem kell elővennie tárcáját. Óvatosan válasszon, döntsön mi mellettünk, hogy az autómentést olcsón megússza.

Neked milyen laptopra van szükséged? Segítünk a választásban

Amennyiben nem vagy túlságosan jártas a használt laptop témakörben és nem tudod pontosan milyen gépre is van szükséged, úgy most megpróbálunk célravezető tanácsokkal ellátni. Kezdjük egy alap kérdéssel és mai témánk fővonalával: mit fogsz rajta csinálni?

Amennyiben nem vagy túlságosan jártas a használt laptop témakörben és nem tudod pontosan milyen gépre is van szükséged, úgy most megpróbálunk célravezető tanácsokkal ellátni.
Kezdjük egy alap kérdéssel és mai témánk fővonalával: mit fogsz rajta csinálni?
Tartalomfogyasztásra szeretnéd használni, azaz videókat néznél, neteznél, beszélgetnél az ismerőseiddel esetleg nagyon alap játékokat futtatnál az új használt laptopodon? Akkor elég lesz egy erősebb i3-as vagy egy gyengébb i5-ös processzor is. Ramból már megteszi a 4 GB is, de 8 GB-al hosszabb távon is nyugodt maradsz. A cégünk által kínált használt laptopok kijelzője rendre kiválók, ezért erre nem is kell külön figyelmet szentelj. Remélem segítettem a „milyen használt laptopot vegyek” kérdésben. Következő cikkünkben tovább haladunk és megnézzük, hogy a fentebb pozícionált, más felhasználási területekre milyen laptopok szükségesek.

A lakóautók a mindenünk

Amennyiben lakóautó kölcsönzés, lakóautó vásárlás után érdeklődik, a legjobb helyen találja most magát. Cégünk egy apró kis vállalkozásból indult, ahol mindennek az alapja a lakóautó iránti szeretet volt. És szeretet a mai napig. Egy vállalkozás, ahol a cél az, hogy mindenkinek megadathasson a lehetőség, hogy lakóautó vásárlást bonyolítson le.

Amennyiben lakóautó kölcsönzés, lakóautó vásárlás után érdeklődik, a legjobb helyen találja most magát. Cégünk egy apró kis vállalkozásból indult, ahol mindennek az alapja a lakóautó iránti szeretet volt. És szeretet a mai napig. Egy vállalkozás, ahol a cél az, hogy mindenkinek megadathasson a lehetőség, hogy lakóautó vásárlást bonyolítson le. Ez csak úgy adatik meg, ha a lakókocsikat olcsón tudjuk kínálni, erre nagyon odafigyelünk.

A történetünk legelején összesen kettő lakóbuszt kínáltunk, úgy bérlésre úgy megvásárlásra. A filozófiánk az volt, hogy ne nőjünk hozzá egyik darabhoz sem túlzottan, inkább cseréljük folyamatosan frissebb, modernebb, jobb modellekre. Jelenleg azért is áll a több tíz tagból álló lakóautó flottánk csupán 1-3 éves darabokból. Természetesen a kezdetektől számolva, jó sok év lepörgött, a legnagyobb örömünkre gyorsan, élvezet közben. Nem tűnt munkának az, hogy újabb modellek után nézzünk, a régiket alapos tisztítás alá vessük, fertőtlenítsük, csinosítgassuk. Természetesen valamennyi modellt mi magunk is kipróbáltuk és sok helyre utaztunk. Ebből a tapasztalatból idővel egy újabb szolgáltatást indítottunk, az útiterv megtervezést. Itt saját tapasztalatainkat osztjuk meg az újonc lakóautósokkal. Bár elsőre talán ajánlott a lakóautó kölcsönzés, de idővel egy saját lakóautó vásárlás hihetetlen lehetőségeket nyithat meg előttünk.