A lakóautó bérléssel járó költségek

Tegyük fel, hogy már kitapasztalta, hogy mely árkategóriából választja ki a következő nyaralásra a lakókocsit. Vajon milyen egyéb szolgáltatásokat vehet igénybe felárért? E cikkben tehát egy átfogó lakóautó bérlés árakról lesz szó.

Tegyük fel, hogy már kitapasztalta, hogy mely árkategóriából választja ki a következő nyaralásra a lakókocsit. Vajon milyen egyéb szolgáltatásokat vehet igénybe felárért? E cikkben tehát egy átfogó lakóautó bérlés árakról lesz szó.
Kezdjük olyan alap dolgokkal, mint például a kempingasztal és székek. Ezek jól jöhetnek, hogyha kiszeretnének ülni, a szabadban ebédelni, kempingelni a szabad ég alatt. 1 db asztal és 4db szék ára 10 000 Ft / bérlés. Amennyiben tovább szeretné növelni a kényelmet, kényeztetni szeretné a családot úgy kibérelhet még egy nagy kényelmes kemping készet is, ennek 2500 Ft / bérlés az ára. Természetesen ez még mindig nem minden, tovább tudjuk fokozni az élvezetek habzsolását… méghozzá egy napozóággyal, amely 3000 Ft/bérlés. A teljes lakóautó bérlés árakat és kiegészítőket megtalálja a luxuslakoauto.hu „árak és kedvezmények” menüpont alatt.

Ajánló
Kommentek
  1. Én