Lakóautó árak – hol találom meg őket?

Lakóautó vásárláson gondolkodik és a lakóautó árakat keresi? Segítünk! De előbb ejtsünk néhány szót a kategóriákról, a lakóbuszok besorolásáról. Ezekkel párhuzamosan alakul a lakóautó bérlés árak, ámde minket most más szemszögből érdekel.

Lakóautó vásárláson gondolkodik és a lakóautó árakat keresi? Segítünk! De előbb ejtsünk néhány szót a kategóriákról, a lakóbuszok besorolásáról. Ezekkel párhuzamosan alakul a lakóautó bérlés árak, ámde minket most más szemszögből érdekel. A lakóautó flottánkat 3 nagy csoportba osztottuk fel. Ezek a Prémium Plusz, a Luxus Kategória és a Fullintegrált. Az árazásban lentről haladtam felfelé, ami azt jelenti, hogy a Prémium Plusz lakóautó bérlése és (általában) eladási ára is alacsonyabb. Ez nem minden esetben igaz, hiszen figyelembe kell venni az állapotát és az évjáratát. Utóbbiból 3 évnél idősebbre nem fog rábukkanni. Tehát a lakóautó árakon úgy a legkönnyebb eligazodnia, hogy követi a kategóriákat és néha odakacsint az évjáratra.
Na de most térjünk vissza, hol is találja a lakóautó árakat pontosan? Amikor betölti a premiumlakoauto.hu weboldalt, rögtön Ön elé tárul valamennyi lakókocsink.
Ezen a ponton még nem láthatja az árcédulákat. Kattintson rá az egyik lakóbuszra, amelyik tetszik Önnek, majd miután betöltődött annak adatlapja, akkor a lakókocsit ábrázoló kép alá tekintsen. Ott megtalálhatja a lakóautó árakat, amennyiben az adott modellnél felvan tüntetve.

A lakóautó bérléssel járó költségek

Tegyük fel, hogy már kitapasztalta, hogy mely árkategóriából választja ki a következő nyaralásra a lakókocsit. Vajon milyen egyéb szolgáltatásokat vehet igénybe felárért? E cikkben tehát egy átfogó lakóautó bérlés árakról lesz szó.

Tegyük fel, hogy már kitapasztalta, hogy mely árkategóriából választja ki a következő nyaralásra a lakókocsit. Vajon milyen egyéb szolgáltatásokat vehet igénybe felárért? E cikkben tehát egy átfogó lakóautó bérlés árakról lesz szó.
Kezdjük olyan alap dolgokkal, mint például a kempingasztal és székek. Ezek jól jöhetnek, hogyha kiszeretnének ülni, a szabadban ebédelni, kempingelni a szabad ég alatt. 1 db asztal és 4db szék ára 10 000 Ft / bérlés. Amennyiben tovább szeretné növelni a kényelmet, kényeztetni szeretné a családot úgy kibérelhet még egy nagy kényelmes kemping készet is, ennek 2500 Ft / bérlés az ára. Természetesen ez még mindig nem minden, tovább tudjuk fokozni az élvezetek habzsolását… méghozzá egy napozóággyal, amely 3000 Ft/bérlés. A teljes lakóautó bérlés árakat és kiegészítőket megtalálja a luxuslakoauto.hu „árak és kedvezmények” menüpont alatt.

Adria Matrix Axess 670 SP – amiben minden adott

 

Az Adria Matrix Axess 670 SP lakóautóban minden adott egy fergeteges kiránduláshoz. Amennyiben lakóautó bérlésre készül és szemezget a luxus kategóriával, akkor gondolkozzon el ezen a modellen. Kezdjük azzal, hogy egy másfél éves lakóautóról van szó, mely birtokol minden bájt, ha kényelemről van szó. 5 utazó és 5 alvó helyre van kiépítve, ami ennyi személyre bő mozgási teret nyújt. Lakóautó bérlésnél fontos figyelembe venni olyan jellemzőket, mint tempómat, menetklíma, bőr és velúr kárpit, az ajtókon/ablakokon szúnyogháló… Némely a felsoroltak közt fontosabbnak tűnik, némely kevésbé, ámbár aki tapasztalt a lakóautó bérlésben és az ezt követő utazásban, azok tudják, apróságokban a titok. 

Előszezon = kedvezményes ajánlatok

Az előszezon kezdetét az új év megjövetele harangozta be, hogy pontosan mit is jelent ez az időszak, azt most fogjuk kivesézni. Január elsejétől, május harmincegyedikéig felölelt időszak tartozik bele az előszezonba, és ekkor nagy mértékű árcsökkenések kecsegtetik a lakóautó bérlésre érdeklődőket

Az előszezon kezdetét az új év megjövetele harangozta be, hogy pontosan mit is jelent ez az időszak, azt most fogjuk kivesézni. Január elsejétől, május harmincegyedikéig felölelt időszak tartozik bele az előszezonba, és ekkor nagy mértékű árcsökkenések kecsegtetik a lakóautó bérlésre érdeklődőket. A főszezonhoz viszonyítva, akár 10 ezer forinttal is olcsóbban kölcsönözhet ki napjára különböző kategóriájú lakóautókat. Az akciók a Prémium és a Prémium+ beosztású járművekre érvényes, bővebb információért kattintson a luxuslakoauto.hu weboldalon az „Árak és kedvezmények” fülre.

Vágj bele, bérelj lakóautót!

Barátnőmmel folyamatosan kutatjuk az új helyeket, amiket még nem láttunk. Keressük az új dolgokat, amiket még nem próbáltunk. Így jutottunk el a lakóautó bérléshez, azzal pedig 1000 kilométerrel odébb, majd egy másik ezresen keresztül haza. Már többször felvetettük az ötletet, de míg nem hallottunk testközelből egy nagyon kellemes visszajelzést, addig nem vágtunk bele, pedig most, miután túl vagyunk az utazáson, azt mondom, hogy már sokkal előbb bele kellett volna kóstolnunk! Számunkra nagyon kézenfekvő volt az, hogy az utazás útvonalát, tempóját mi határozhattuk meg. Szabad kezünk volt a megállók helyszíneiben és hosszúságában. Azt hiszem, mindig is egy ilyen nyaralásról álmodoztunk.

Kedvezményes lehetőségek lakóautó bérlésekor

Amennyiben ki van tűzve a családi nyaralás útvonala és ebből kifolyólag lakóautó bérlésre készül, érdemes figyelnie a különböző lehetőségekre, amellyel akár több 10 ezer forintot is megtakaríthat. Számos kategória áll rendelkezésünkre, úgy mint a prémium, prémium+, luxus illetve integrált kategóriával is találkozhat. Természetesen a különböző osztályok, különböző árcédulával képviseltetik magukat, így a pénztárcánkhoz megfelelő döntést kell hoznunk. Amire még érdemes odafigyelni, az a különböző szezonok adta lehetőségek. Az év más-más időszaka, változó árakat tartogat számunkra. Gondoljuk át kétszer is, hogy mikor megyünk kirándulni. Ha mindezen túl vagyunk, akkor még okos dolog elgondolkodni a kirándulás menetén és szükségletein. Válogathatunk különböző szolgáltatások és kiegészítők közül.