Fujitsu Lifebook E734 – Ár/érték bajnok?!

Amennyiben használt laptop után keresgél, ezen belül is egy Fujitsu modell érdekelné, úgy figyelmébe ajánlom a Lifebook E734 darabjukat.

Amennyiben használt laptop után keresgél, ezen belül is egy Fujitsu modell érdekelné, úgy figyelmébe ajánlom a Lifebook E734 darabjukat. Ez a használt laptop 13.3 inchen, LED HD kijelzőn és 1366*768 felbontásban szolgáltatja elénk a képet. Ami erős gyanút kelt az ár/érték arány bajnokká avatásra, az a 3.1 Ghz-en pörgő Intel Core i5 4200m processzor és a 8 GB ram memória. Ezen felül az Intel HD 4600 grafikus kártya teljesít szolgálatot. Az eltárolni kívánt adatokat egy 500 GB HDD merevlemezre menthetjük. A Fujitsu Lifebook E734 használt laptopban megtalálható a Wifi kapcsolat, az SRS Prémium audió, de nem hiányozhat róla a hdmi port, a VGA kimenet sem.  

HP Pro x2 612 G1 Hybrid – meglepődnél milyen sokoldalú

A HP Pro x2 612 G1 Hybrid használt laptop legnagyobb különlegessége tagadhatatlanul az átalakulásaiban rejlik. Mire van szükséged, laptopra? Tabletre? Azt kell mondjam, hogy mindezt egyetlen egy szerkezetben megtalálod! Tablet és laptop egyben, lepattintható kijelzővel. Na de túltéve magunkat ezen információn, térjünk rá arra, hogy ezt a használt laptopot tervezéskor üzletembereknek szánták, ennek megfelelve piacra dobásuk előtt több 1000 órát tesztelték. Magnézium vázuk biztosan nem recseg-ropog, és könnyedén megbirkózik napi 12 óra használattal is a hardver minden eleme. A kijelzője FULL HD, a processzor, ami benne ketyeg az egy Intel Core i5 (2 GHz), ram memóriából 8 GB-ot, míg belső tárhelyből 250 GB SSD-t kapunk.

Használt laptop – Dunaújváros környékén személyesen is átvehető

Manapság egyretöbb vásárlás webáruházakból történik, és egyre nagyobb teret hódít a használt laptopok piaca is. Mi a közös kapocs? Az, hogy bár a használt laptopokat webáruházakból néhány kattintással megrendelhetjük, a jóhiszeműség nem biztos, hogy mindenkinél jelen van ezzel kapcsolatban. Van, aki megtapogatná a használt laptop vázát, leellenőrizné a bemeneteket és elindítaná a rendszert, hogy meglássa, hogyan muzsikál a masina. Amennyiben Ön ilyen típus, akkor jó hírrel szolgálhatunk! Az összes használt laptop, amelyet a laptopozz.hu weboldalán megtalál, az átvehető személyesen Adonyban!

SSD vs HDD? Belemászunk a témába

Legyen szó új vagy használt laptop vásárlásról, egy biztos, a merevlemez típusa nagyon fontos. Amennyiben az eddigi gépjeiben rendre HDD merevlemezek voltak szerelve, és nem túl sok tapasztalatot szerzett az SSD-el kapcsolatban

 

Legyen szó új vagy használt laptop vásárlásról, egy biztos, a merevlemez típusa nagyon fontos. Amennyiben az eddigi gépjeiben rendre HDD merevlemezek voltak szerelve, és nem túl sok tapasztalatot szerzett az SSD-el kapcsolatban, érdemes némi információt szereznie, mellyel egy igen fontos téglát rakhat le a használt laptopjának az alapjába. Előnyök és hátrányok, SSD vagy HDD; Az SSD elképesztő, akár 5-6 szoros sebességet produkál, alacsonyabb fogyasztást biztosít és hangtalan működéssel kecsegtet. A HDD-k sokkal olcsóbban megvásárolhatók, élettartamuk az SSD-el (3-5 év) szemben, akár 10 évre is rúgnak.

Laptop RAM memória bővítésének kezdő lépései

Előző cikkünkben olvashattak arról, hogy miként tudják leellenőrizni, hogy a rendszer döcögését valóban a RAM hiányossága okozza-e, ha ezen túl vannak, és eltökélték magukat a memória bővítés mellett, mondjuk mivel kell kezdeni.

Előző cikkünkben olvashattak arról, hogy miként tudják leellenőrizni, hogy a rendszer döcögését valóban a RAM hiányossága okozza-e, ha ezen túl vannak, és eltökélték magukat a memória bővítés mellett, mondjuk mivel kell kezdeni. Első lépésként, le kell ellenőrizni, hogy a használt laptopjában jelenleg milyen RAM duruzsol, be kell gyűjteni annak fajtáját, sebességének paramétereit. Nyomjon egy CTRL+SHIFT+ESC billentyűzetkombinációt, majd kattintson a „Teljesítmény” ablakfülre, ezen belül válassza ki a „Memóriát”. Ekkor már minden Ön előtt fog állni, csak le kell olvasnia a típusát DDR3 v. DDR4, a sebességét XXXX Mhz, illetve a késleltetési idejét CLXX.

Billentyűzet magyarosítása

Abban az esetben, ha használt laptopot vásárolt és a billentyűzet nem magyar kiosztású, könnyen orvosolható a probléma billentyűzet magyarosítással. Ha a laptopozz.hu weboldalon shoppingol, ingyenesen mellékeljük a matricákat is

Abban az esetben, ha használt laptopot vásárolt és a billentyűzet nem magyar kiosztású, könnyen orvosolható a probléma billentyűzet magyarosítással. Ha a laptopozz.hu weboldalon shoppingol, ingyenesen mellékeljük a matricákat is. Önnek nincs más dolga, csupán a megfelelő jelet/betűt a megfelelő helyre ragasztani. Amennyiben nem égbekiáltó fontosságú minden karakter az Ön igényeinek, elég csupán a mássalhangzókat odabiggyeszteni az enter köré, és már kész is a magyar billentyűzet. Fontos megjegyezni még azt, hogy ha a megvásárolt használt laptopnak nem „Eu”, hanem „US” billentyűzete van, akkor az „í”-t az „alt gr j”-vel hozhatjuk elő.