Erős processzor, kellő ram, 2 akku – Lenovo Thinkpad T440

Egy univerzális laptopot keresel, mely sokkal többet tud nyújtani a hétköznapi használattól? Egy olyan masinát, aminek nem áll meg a tudománya a tartalomfogyasztásnál és internetezésnél? Egy igazi kis szörnyetegre, jó áron kapható használt laptopra vágysz? Akkor a Te géped lesz a Lenovo Thinkpad T440 modell!

Egy univerzális laptopot keresel, mely sokkal többet tud nyújtani a hétköznapi használattól? Egy olyan masinát, aminek nem áll meg a tudománya a tartalomfogyasztásnál és internetezésnél? Egy igazi kis szörnyetegre, jó áron kapható használt laptopra vágysz? Akkor a Te géped lesz a Lenovo Thinkpad T440 modell!

A processzor egy energiatakarékos darab, amely 3.1 Ghz-en pörög, ha valaki jól meghajtsa. Természetesen az Intel egyik modelljéről van szó, az Intel Core i5 4300U-ról.
A címben ígértük és el is hozzuk neked a kellő ramot, hiszen 8 GB-ot pakoltunk a gépbe. A csomaghoz hozzátartozik egy Intel HD 4600 videókártya is.
Nem felejtettem el, igen ez egy 2 akkumulátoros darab. Miért jó ez nekünk? Mert kevesebb hőt termel, így hosszabb időtartamról beszélhetünk minden belső alkatrész részéről. Továbbá természetesen jobb üzemidővel is kecsegtet e jellemző. Csapj le a Lenovo Thinkpad T440 használt laptopra, még a készlet tart.

 

Ezért választják Magyarországon nyugodt szívvel a laptopozz.hu-t

Normális, hogy nem mindenki mozog otthonosan a technika világában. Ebből kifolyólag, pedig nem tud megfelelően választani számítógépet, használt laptopot… Mi ebben segítünk!

Normális, hogy nem mindenki mozog otthonosan a technika világában. Ebből kifolyólag, pedig nem tud megfelelően választani számítógépet, használt laptopot… Mi ebben segítünk!
Magyar ügyfélszolgálatunk minden kérdésére szívesen válaszol
, tanáccsal látja el. Továbbá, ha elsőre szeret Ön belemászni kissé a témába, akkor a laptopozz.hu blogon hasznos cikkeket talál. Ezekben szó esik egy-egy használt laptop jellemzéséről, egy adott területre való hardver szükségességről…
Miért találják Magyarországon egyre többen vonzónak a cégünket?
Mert minimum 6 hónapos garanciát adunk minden termékünkre! Mert azonnal használható, jogtiszta rendszerrel érkezik Önhöz a használt laptop!
Mert munkanapon kívül is elérhetők vagyunk, akár hétvégén is átvehetik a kiszemelt modelljüket.

Laptop vagy asztali gép?

A laptop vagy asztali gép kérdésre általában egy sokkal inkább szubjektív mintsem objektív válasszal felelünk. Na most a grafikus kártyák teljesítménye (és különbsége) igencsak kézzelfogható a két területen.

A laptop vagy asztali gép kérdésre általában egy sokkal inkább szubjektív mintsem objektív válasszal felelünk. Na most a grafikus kártyák teljesítménye (és különbsége) igencsak kézzelfogható a két területen. A laptopok fizikai adottságaiból adódóan a mobil-grafikus kártyákat természetesen jóval kisebbre tervezik, párhuzamosan a ventilátorukkal. Sok esetben, ugyanaz a modell asztali és mobil modellje specifikációs különbségeket is rejt. Pl. egy GeForce GTX 1060 normál változata 1506 MHz-en, míg kistesója 1404 Mhz-en üzemel alapfordulaton. A tesztek alapján átlagosan 30%-os fölényt könyvel el az asztali változat. Tehát ha Ön azt kérdezi, hogy laptop vagy asztali gép, akkor én azt válaszolom, hogy grafikus téren PC.

Lenovo X1 Carbon – hosszú távra!

A Lenovo X1 Carbon megjelenésének hírét messze földre elvitte a szél. Hogy miért? Mondom mit tud most ezt a használt laptop! Kijelző mérete elsőre kissé szokatlannak tűnhet 14.1 inch méretével.

A Lenovo X1 Carbon megjelenésének hírét messze földre elvitte a szél. Hogy miért? Mondom mit tud most ezt a használt laptop! Kijelző mérete elsőre kissé szokatlannak tűnhet 14.1 inch méretével. De ha elmondom, hogy IPS technológiát vonultat fel, nem mellesleg 2K felbontásban (2560x1440 ! ), akkor leesik az állunk. Mellesleg a képkocák összeállításában még az Intel HD4400 kezeskedik grafikus kártya lévén. A használt laptopok világában kiváló választásnak titulálják az Intel Core i5-4300U processzort, ebben ez van. Ram memóriája 8GB-ra míg belső tárhelye egy 128 GB-os SSD tárolóra rúg! És igen, ez a használt laptop érintőkijelzős is!

SSD vs HDD? Belemászunk a témába

Legyen szó új vagy használt laptop vásárlásról, egy biztos, a merevlemez típusa nagyon fontos. Amennyiben az eddigi gépjeiben rendre HDD merevlemezek voltak szerelve, és nem túl sok tapasztalatot szerzett az SSD-el kapcsolatban

 

Legyen szó új vagy használt laptop vásárlásról, egy biztos, a merevlemez típusa nagyon fontos. Amennyiben az eddigi gépjeiben rendre HDD merevlemezek voltak szerelve, és nem túl sok tapasztalatot szerzett az SSD-el kapcsolatban, érdemes némi információt szereznie, mellyel egy igen fontos téglát rakhat le a használt laptopjának az alapjába. Előnyök és hátrányok, SSD vagy HDD; Az SSD elképesztő, akár 5-6 szoros sebességet produkál, alacsonyabb fogyasztást biztosít és hangtalan működéssel kecsegtet. A HDD-k sokkal olcsóbban megvásárolhatók, élettartamuk az SSD-el (3-5 év) szemben, akár 10 évre is rúgnak.

Figyeljünk oda laptopunkra, tisztítsuk rendszeresen

A használt laptop tisztítását legtöbb esetben elhanyagolják, azért mert nincs meg hozzá a kellő szaktudásuk, vagy rosszabb esetben, mert feleslegesnek tartják.

A használt laptop tisztítását legtöbb esetben elhanyagolják, azért mert nincs meg hozzá a kellő szaktudásuk, vagy rosszabb esetben, mert feleslegesnek tartják. Pedig igencsak fontos, hiszen a számottevő por, kosz és szösz lerakódása hosszú távon hűtésrendszeri hibához vezethet. Eleinte ez csak a rendszer lassulást idézi elő, még szélsőséges esetekben kikapcsolódáshoz vagy, akár a hardver sérüléséhez vezethet. A laptopok takarítása a borítás leszedésével kezdődik, majd a ventilátorok és a hűtőbordák eltávolításával folytatódik. Miután kifújtuk a port a gépezetből és kicseréltük a hűtőpasztát, figyelmesen összeszereljük a gépet és kész használatra.