Lakóautó bérlés árak A-tól Z-ig

Amennyiben lakóautó bérlésen töri a fejét és a lakóautó árakra kíváncsi, úgy a legjobb helyen jár. E cikkben kivesézzük, hogy mire számíthat, ha a premiumlakoauto.hu weboldalt választja és kitérünk arra, hogyan juthat lakókocsihoz olcsón.

Amennyiben lakóautó bérlésen töri a fejét és a lakóautó árakra kíváncsi, úgy a legjobb helyen jár. E cikkben kivesézzük, hogy mire számíthat, ha a premiumlakoauto.hu weboldalt választja és kitérünk arra, hogyan juthat lakókocsihoz olcsón.
Kezdem a legolcsóbb besorolású lakóbuszoknál és felfelé haladok. A három első osztály közül a „leggyengébb” (ez leginkább az árban mutatkozik meg) a Prémium Plusz. Ha ennél a csoportnál vizsgáljuk a lakóautó árakat, akkor az előszezonban/utószezonban 28.000 Ft + Áfa / nappal találjuk magunkat szembe. Ez az összeg 37.000 forintra módosul főszezonban.
A következő lépcsőfok a Luxus Kategória, ami a szószoros értelmében ízig-vérig luxus. Az ebbe a csoportba besorolt lakókocsi árak megegyeznek az év összes időszakában. 39.000 Ft + Áfa / nap.
De ez még nem jelenti a végét a sornak. Aki a legjobbat és csakis a legjobbat akarja magának és a családjának, az valószínűleg a Fullintegrált Kategória mellett teszi le a voksát. Ebben a kategóriában a lakóautó árak szintén megegyeznek a különböző szezonokban. 42.000 Ft + Áfa / nap.

Még egy apróság, ami nem kimondottan az árakról szól de a luxus lakóautó bérléssel kapcsolatos, hogy elő- és utószezonban a minimum bérlési idő 4, míg főszezonban ugyanez 7 nap. 

Adria Matrix Axess 670 SP – amiben minden adott

 

Az Adria Matrix Axess 670 SP lakóautóban minden adott egy fergeteges kiránduláshoz. Amennyiben lakóautó bérlésre készül és szemezget a luxus kategóriával, akkor gondolkozzon el ezen a modellen. Kezdjük azzal, hogy egy másfél éves lakóautóról van szó, mely birtokol minden bájt, ha kényelemről van szó. 5 utazó és 5 alvó helyre van kiépítve, ami ennyi személyre bő mozgási teret nyújt. Lakóautó bérlésnél fontos figyelembe venni olyan jellemzőket, mint tempómat, menetklíma, bőr és velúr kárpit, az ajtókon/ablakokon szúnyogháló… Némely a felsoroltak közt fontosabbnak tűnik, némely kevésbé, ámbár aki tapasztalt a lakóautó bérlésben és az ezt követő utazásban, azok tudják, apróságokban a titok. 

Előszezon = kedvezményes ajánlatok

Az előszezon kezdetét az új év megjövetele harangozta be, hogy pontosan mit is jelent ez az időszak, azt most fogjuk kivesézni. Január elsejétől, május harmincegyedikéig felölelt időszak tartozik bele az előszezonba, és ekkor nagy mértékű árcsökkenések kecsegtetik a lakóautó bérlésre érdeklődőket

Az előszezon kezdetét az új év megjövetele harangozta be, hogy pontosan mit is jelent ez az időszak, azt most fogjuk kivesézni. Január elsejétől, május harmincegyedikéig felölelt időszak tartozik bele az előszezonba, és ekkor nagy mértékű árcsökkenések kecsegtetik a lakóautó bérlésre érdeklődőket. A főszezonhoz viszonyítva, akár 10 ezer forinttal is olcsóbban kölcsönözhet ki napjára különböző kategóriájú lakóautókat. Az akciók a Prémium és a Prémium+ beosztású járművekre érvényes, bővebb információért kattintson a luxuslakoauto.hu weboldalon az „Árak és kedvezmények” fülre.

Vágj bele, bérelj lakóautót!

Barátnőmmel folyamatosan kutatjuk az új helyeket, amiket még nem láttunk. Keressük az új dolgokat, amiket még nem próbáltunk. Így jutottunk el a lakóautó bérléshez, azzal pedig 1000 kilométerrel odébb, majd egy másik ezresen keresztül haza. Már többször felvetettük az ötletet, de míg nem hallottunk testközelből egy nagyon kellemes visszajelzést, addig nem vágtunk bele, pedig most, miután túl vagyunk az utazáson, azt mondom, hogy már sokkal előbb bele kellett volna kóstolnunk! Számunkra nagyon kézenfekvő volt az, hogy az utazás útvonalát, tempóját mi határozhattuk meg. Szabad kezünk volt a megállók helyszíneiben és hosszúságában. Azt hiszem, mindig is egy ilyen nyaralásról álmodoztunk.