Lakóautó árak – hol találom meg őket?

Lakóautó vásárláson gondolkodik és a lakóautó árakat keresi? Segítünk! De előbb ejtsünk néhány szót a kategóriákról, a lakóbuszok besorolásáról. Ezekkel párhuzamosan alakul a lakóautó bérlés árak, ámde minket most más szemszögből érdekel.

Lakóautó vásárláson gondolkodik és a lakóautó árakat keresi? Segítünk! De előbb ejtsünk néhány szót a kategóriákról, a lakóbuszok besorolásáról. Ezekkel párhuzamosan alakul a lakóautó bérlés árak, ámde minket most más szemszögből érdekel. A lakóautó flottánkat 3 nagy csoportba osztottuk fel. Ezek a Prémium Plusz, a Luxus Kategória és a Fullintegrált. Az árazásban lentről haladtam felfelé, ami azt jelenti, hogy a Prémium Plusz lakóautó bérlése és (általában) eladási ára is alacsonyabb. Ez nem minden esetben igaz, hiszen figyelembe kell venni az állapotát és az évjáratát. Utóbbiból 3 évnél idősebbre nem fog rábukkanni. Tehát a lakóautó árakon úgy a legkönnyebb eligazodnia, hogy követi a kategóriákat és néha odakacsint az évjáratra.
Na de most térjünk vissza, hol is találja a lakóautó árakat pontosan? Amikor betölti a premiumlakoauto.hu weboldalt, rögtön Ön elé tárul valamennyi lakókocsink.
Ezen a ponton még nem láthatja az árcédulákat. Kattintson rá az egyik lakóbuszra, amelyik tetszik Önnek, majd miután betöltődött annak adatlapja, akkor a lakókocsit ábrázoló kép alá tekintsen. Ott megtalálhatja a lakóautó árakat, amennyiben az adott modellnél felvan tüntetve.

Lakóautó bérlés árak A-tól Z-ig

Amennyiben lakóautó bérlésen töri a fejét és a lakóautó árakra kíváncsi, úgy a legjobb helyen jár. E cikkben kivesézzük, hogy mire számíthat, ha a premiumlakoauto.hu weboldalt választja és kitérünk arra, hogyan juthat lakókocsihoz olcsón.

Amennyiben lakóautó bérlésen töri a fejét és a lakóautó árakra kíváncsi, úgy a legjobb helyen jár. E cikkben kivesézzük, hogy mire számíthat, ha a premiumlakoauto.hu weboldalt választja és kitérünk arra, hogyan juthat lakókocsihoz olcsón.
Kezdem a legolcsóbb besorolású lakóbuszoknál és felfelé haladok. A három első osztály közül a „leggyengébb” (ez leginkább az árban mutatkozik meg) a Prémium Plusz. Ha ennél a csoportnál vizsgáljuk a lakóautó árakat, akkor az előszezonban/utószezonban 28.000 Ft + Áfa / nappal találjuk magunkat szembe. Ez az összeg 37.000 forintra módosul főszezonban.
A következő lépcsőfok a Luxus Kategória, ami a szószoros értelmében ízig-vérig luxus. Az ebbe a csoportba besorolt lakókocsi árak megegyeznek az év összes időszakában. 39.000 Ft + Áfa / nap.
De ez még nem jelenti a végét a sornak. Aki a legjobbat és csakis a legjobbat akarja magának és a családjának, az valószínűleg a Fullintegrált Kategória mellett teszi le a voksát. Ebben a kategóriában a lakóautó árak szintén megegyeznek a különböző szezonokban. 42.000 Ft + Áfa / nap.

Még egy apróság, ami nem kimondottan az árakról szól de a luxus lakóautó bérléssel kapcsolatos, hogy elő- és utószezonban a minimum bérlési idő 4, míg főszezonban ugyanez 7 nap.